Zürich flygplats

Japp, nu är man här igen (2a gången på 1 mån) efter en lång resa. Åkte från restaurangen vid 13. Fan va jobbigt det avr att säga hejdå åt Elin, båda grät och grät ännu mera. Världen underbaraste människa, så jäkla rolig, trevlig och glad jämt. KOmmer sakna henne. Sen körde Hugo ner mig till tågstationen. Han sa det att efter sina 6 säsonger på Alte Schwendi så har han lärt sig att folk kommer och går, men att man alltid håller kontakten. Han skulle ta min mail adress av Elin så vi kunde hålla kontakten. Om jag skulle till Portugal och han var hemma så var jag mer än välkommen att stanna hos honom. Sa även att han jätte gärna fick komma till Åre och åka snowboard nästa vinter, få testa dom svenska backarna =)

Tågresan var en pärs, fy fan för att släpa alla väskor upp och ner för 3 tåg, vill jag inte göra igen direkt. Så nu sitter jag här, flyget går om 1 tim. Kändes konstig på tåget att detta är sista gången j(för denna gång iaf) som jag ser dessa berg. Men vem vet jag kanske åker ner i slutet av säsongen coh hälsar på. Svenskarna har juh planer på att ta o hyra bil hem, så jag kanske flyger ner för att sedan åka bil hem med dom =)
Annars ahr jag penagr och tid så åker jag nog ner dit och hälsar på.

Det var jobbigt precis när jag skulle lämna alla, nu känns det lite bättre. Elin ska jag ringa i slutet av veckan och snacka lite skit med =) Igår gjorde hon en spellista som var våran, så jag fick den utav henne =) Suttit och lyssna på dom låtarna sen ajg lämnade Klosters. Urs, sorgliga låtar. Men jag hade några sista roliga timmar med henne. Urs snart börjar jag gråta igen. Kändes konstigt igår att det r sista ntten jag sov i den sängen på restauarngen. När jag hade tagit ut mina grejjor så tyckte vi rummet vart så kalt och tråkigt. Elin får sova 1 natt själv, sen kommer hennes pojkvän =)

Har köpt lite choklad till folket hemma, riktigt Schweizisk choklad =) Det känns skönt på ett sätt att komma hem till pojkvännen, familjen och mina underbara vänner hemma. Jag ahr skaffat mig några vänner för livet här och dom kommer alltid finnas nära mig.

Nu ska jag surfa runt lite innan jag måste gå ombord på planet =)

30 min kvar

tils jag lämnar restaurangen. Känns skit jobbigt att lämna allt nu. Elin kom med en överraskning till mig, hon gjorde 3Schweiziska drinkar som smakade äckligt allihopatyckte vi, men avr bara tvungen att pröva. Sen kom hon med mitt favvo spel här, Skipbo! Så vi spelade en sista gång och grät i kapp. Då insåg man verkligen att nu är det slut på det roliga och att jag åker hem. Fy fan. Nu börjar jag gråta igen *suck*

Vill inte åka, men vill inte stanna heller. Skulle jag stanna så skulle det vara för skidåkningen och alla dessa människor, inte för att jag vill jobba här. Fick iaf en bra lön och en hel del pengar med mig hem, helt ok.

urs, nu sitter elin och för över massa låtar från vår spellista till mig, så jag ska överföra dom till mp3. Bävar mig för att släpa all denna packning helt själv, men detlöser sig.

Nu ska jag packa det sista och sen säga hejdå till alla!

Känns konstigt

att jag imorgon kommer vara hemma i Sverige igen. Elin fick mig att börja gråta i baren nyss, hon sa att hon ville inte att jag skulle lämna henne o gav mig världens bamsekram. Fan va jag kommer sakna dessa människor alltså, fast Elin kommer komma upp och hälsa på iaf och kanske kommer att säsonga nästa vinter i Åre *jippie* Förhoppningsvis kommer Henrik, Marcus och Erik oxå upp uinder freeride helgen och under sommarfesten. Jag och Elin har värsta idén till utklädnad till sommarfesten =) Vi ska isf göra tröjor där det ska stå " Alte Schweden, Switzerland, Davos/Klosters 2008/2009!"

Hugo hade sagt igår att det var synd att jag åker hem imorgon eftersom detta året har dom haft det bästa teamet med bäst sammhörighet på dom 6 år han jobbat här och att han inte ville att jag skulle åka. Fan kommer sakna dessa människor något otroligt mycket, dom har fått en plats i mitt hjärta på så kort tid, vi är som en liten familj. Fast som jag sa till Elin, det kommer kännas ännu svårare att lämna dom efter 4 mån tillsammans så det blir ingen skillnad. Vem vet jag kanske åker ner på besök, om pengar finns och möjligheten till det. Annars kanske jag och Elin drar till Portugal i sommar för att möta upp Hugo på en stir portugisisk festival =)

Har jag verkligen fattat rätt beslut frågar jag mig fortfarande? Jag tror det, om jag ändå hade kunnat få ta med mig alla underbara människor hem oxå.

Nu är det mindre än 24 tim kvar innan jag lämnar stället, fy fan vilken ångest jag har. Tur att jag har min älskling hemma i Sverige, utan honom så skulle jag nog inte klara det.

Ikväll ska vi dricka massa sprit, jag och elin iaf då hon är ledig imorgon. Blir massa olika drinkar som jag bara måste testa enligt henne innan jag åker =) Så vi får väl se hur det går.

Skidåkning

Idag har jag erövrat berget, eller ska jag säga en lift och en backe *skratt*

Var inte alls på humör för att åka skidor, och det var inte alls roligt och åka helt själv med onda fötter pga pjäxorna.

Ibörjan av backen så var det faktiskt helt okej och gick att åka på riktigt bra, sen vart det puckelpist och massa jäkla is överallt o lite snö. Jag tycker väl inte detta var så himla märkvärdigt, känns som Åre fast med vackrare utsikt och mera sol (har massa soldagar här). Visst skulle jag vilja pröva på och åka lite mera och hitta fler backar, men känns inte som att jag vill åka skidor imorgon, utan bara sitta och lapa sol =) Jag får ta och hitta lite vänner som åker skidor och åka ner till Alperna nästa säsong. 
Glömde dessutom Elins kamera idag, så det vart inga foton =( Men har snott lite foton från Elin när hon åkte på berget häromdagen. 
 Jag måste verkligen ha ett par pjäxor som sitter bra och passar mina fötter, annars får jag väl gå över till snowboard (haha, har jag redan testat o har en snowboard men gav upp efter 2 säsonger).

Sa hejdå till Conni, hon sa till mig "Men jag har ett jobb till dig som du får om du stannar. Vilket jag vill att du ska göra!" Hon slutade här för några dagar sedan, tackade nej, jag ska hem. Elin tyckte det var så sorgligt när vi kramades och sa hejdå. =(
Ang. foton så har jag blivit lovad att alla från Sverige ska skicka över alla foton från hela säsongen när dom kommer hem, Haha, ska skcika ett USB minne till varenda en så dom kan överföra fotona på det och skcika tillbaka *skratt* Om vi nu inte träffas i slutet av säsongen och har en Alte Schweden reuinion. =)

3 dagar kvar!

Idag jobbade jag min sista dag här, dessutom i disken. Men kul var det iaf, men jobbigt o springa runt precis hela tiden med grejjor.

Haha, Elin som jobbar i baren fick en rolig fråga idag. En pappa och en dotter i 14 års ålder kommer fram o pappan säger !" I would like to have a jäger tea!" o elin svarar " No I don´t have Jägertea" så svrara han "Ok, I take a coke, and for my doughter....." dotern kommer fram och sger ! I would like to have some tampoons (taponger)!". Haha stackars Elin höll på o garvar ihjäl isg, hon hade mer än lust att säga att dom inte är någon affär, men artig som hon är så svarar hon " Sorry, but we don´t sel tampoons" o dotter ger till svar "But do you have any one, beacuse I really need it!!!". Tycker det var fruktansvärt roligt, vi är en restaurang o dessutom i en bar så ställer man inte ens den frågan, *skratt*

Nu ska jag åka skidor i 2 dagar sen bär det av hemmåt. Hoppas på fint väder imorgon och lite härlig skidåkning. Känns skönt o vara ledig men ändå lite tråkig att jag snart lämnar alla männsikor här. Fast jag har bjudit upp Elin, Henrik, Marcus o Erik till Åre under Freeride helgen (o dom hunnit komma hem tills dess, vilket dom borde gjort). SÅ vi kan festa lite, snacka lite skit osv =) Skulle vara skit kul, annars ska jag nog kunna locka upp dom på något sätt. =)

Nu ska jag käka!

Gott nytt år!

Idag har det varit en lång dag, jobbade 8-17 och hade 1 tim rast sen började jag igen kl 18-23,30. Fy fan. fast sista åasset var rätt soft måste jag säga. drack lite öl osv. Det har faktiskt varit en rätt trevlig dag, fick lite champagne och har hunnit druckit några öl.
Idag kändes det lite sådär att lämna stället, Lea kom och frågade mig om jag verkligen slutar då hon bara hört att jag funderat på att sluta och idag fick höra att jag kommer att sluta. Hon tyckte jag skulle stanna. Så idag kändes det lite konstigt att jag kommer läna alla dessa underbara människor om 5 dagar. kommer sakna som jobbar här en hel del, det är otroligt mysiga och trevliga människor allihopa och det kommer vara otroligt jobbigt att lämna dom. Man vet juh att vissa kommer man inte alls hålla kontakten med och kanske aldrig mer träffa, medans dom från Sverige kommer man både kunna träffa och prata med.
Men på ett sätt känns det bra att jag valt att åka hem, det kommer ju vara lika svårt (om inte mera) att lämna dessa människor efter säsongens slut som nu, så egentligen spelar det ingen roll.

En aningens onykter Emelie beslutade sig för att kypa ner i säng nu då jag ska jobba imorgon kl 8.00. Känns sådär, imorgon har jag jobbat 11 dagar i rad om man räknar med den dagen då jag var sjuk. Tycker inte direkt det är rätt att dom räknar min sjuka dag som ledig, men men. Snart ska jag pröva bergen för första gången och sista gången med.

Nu ska jag fan sova. Godnatt!

RSS 2.0