Biljetten är bokad nu!

Japp, nu är biljetten bokad. Kl 06,40 lyfter jag från Sverige och landar i Zürich kl 9,05. Dock får jag sitta och vänta in MArcus och Erik till kl 14,30. Men det ska väl gå.

Fan va arg jag avrt när jag upptäckte att dom höjt biljettpriset fårn 693 kr till 1518 kr =O Det kostade 693 kr för en vecka sedan *grrrr*. Men pappa ville att jag tog det planet som vi kommit överrens om med Marcus och Erik istället för att jag skulle ta det billiga planet som landade kl 18,20. Har sån snäll pappa som betalar mellan skillnaden åt mig *älska*

Sen nästa månad ska jag boka biljetten ner till Uppsala som bli antagligen den 6e dec, så jag hinner säga hejdå där nere och fira lite jul =)

Så nu börjar allt flyta på. Pratade med han osm är bootfitter i Bydalen, han kanske inte hinner fixa mina pjäxor innan jag drar =( Hoppas på det iaf, men bådar inte gott.
Får väl fixa dom någon annanstans isf, ävnen fast att jag tycker han är bäst. Han som var sk. bootfitter inne i stan sög ju och inte vart det bättre direkt.

Lägenheten ska packas ner oxå, iaf mina personliga saker då jag inte tror att Linus vill ha mina pris rosetter, foton mm uppe under 1 år =)

Insåg iaf att jag inte behövde köpa nya täckbyxor, dom jag har satt tillräckligt löst och är juh helt nya och dyra var dom oxå. Så dom får duga den här säsongen med. Ska bara hitta en snygg och bra jacka så är nästan skidutrustningen fullbordad. Bara ryggskyddet och handskar kvar, sen är jag redo =)

Nu ska jag kika på tv. Denna blogg kommer inte direkt uppdateras så mycket nu innan jag åkt. Men sen ska jag uppdatera så ofta jag hinner och orkar =)

Exakt 3 mån kvar nu!!

Välkommen till min blogg! Denna blogg kommer bli uppdaterad så mcyket osm möjligt under min tid nere i Alperna. Kommer ha tillgång till trådlöst internet, men sen hur mycket tid jag har att sitta där vet jag inte. Men någon minut ska jag väl kunna avvara. Blir så dyrt och ringa alla för att berätta vad som händer, så kolla här istället. Billigare för både dig coh mig =D

Här kommer ni kunna följa mig under mina 4 mån i Davos. Min första säsong jag gör. Kommer jobba som kock på en restaurang mitt i en backe och tjäna rätt bra med pengar.
Jag kommer även bo på denna restaurang tillsammans med Marcus, Erik och Elin (det är iaf dom jag vet om, är dock fler som kommer jobba och bo där än dessa). Alla dessa tre är i min egen ålder, så det kommer bli grymt kul!



Nu är det exakt 3 mån kvar tills jag flyger till Zürich, där väntar 5 timmars väntan tills Marcus och Erik anländer från Göteborg. Vi ska åka tåget tillsammans  till Davos för att spara Josefin ( ägaren) massa turer ner till byn för att hämta oss 2 ggr den dagen. Jag verkligen längtar dit nu!

Oj, oj vad med saker jag ska ha med mig. Vet inte hur det ska gå. 3 st väskor och alla kommer rullas fram, förhoppningsvis behöver jag inte gå alltför långt med den packningen =P

Allt detta ska jag försöka knöla ner i en 120L väska och i min kabin väska, den är inte stor men det får fan räcka =P Annars får mamma skicka ner resten per post.

Underkläder
Tröjor
Byxor
Jacka
Strumpor
T-shirt
Linnen
Kamera
Skor
Kockskor
Mp3 spelare
Mobil (telia) och annan mobil så jag kan ha ett kontantkort i från Schweiz =)
Dator
Adapter/Internetdosa/Laddare


Skidutrustning

Har även köpt mig ett skidfodral som jag tycker är BRA. Haha, ska försöka smussla ner massa kläder där med, bla skidkläderna för dom väger och tar upp plats =P Så vi får hoppas på att SAS personalen inte märker det. men va fan, om proffs åkarna lyckas med det borde väl jag oxå kunna det lr.? Sen kommer jag antagligen ha med mig 2 par skidor hem om jag har tur =)

Hjälm
Stavar
Pjäxor
Skidor ( 2 par)
Ryggskydd
Skidstrumpor
Skidbyxor
Skidjacka

Mina nya vänner, Dakine Split Roller 120 L


Dakine Concourse Double, fast i en annan färg om jag hittar =D


Åhhh, jag vill åka NU inte om 3 mån!!!

Lite bilder från restaurangen och byn.





RSS 2.0